Vile
Broșură
Tree decoration

Priveliști idilice în suburbie

Despre glenwood estate

Glenwood Estate, ansamblul rezidențial dezvoltat de Speedwell în Corbeanca îți oferă oportunitatea de a adopta un ritm mai lent de viață, menținând în același timp conexiunea cu orașul.

Această comunitate de tip gated, întinsă pe o suprafață de 14 hectare, pe malului lacului, prioritizează sustenabilitatea și încurajează sentimentul de apartenență.
Vezi Conceptul
Section 1 image
7
Tipuri de vile
54 %
SPAȚII VERZI
700 m
DESCHIDERE CĂTRE LAC
14 ha
COMUNITATE GATED
Tree decoration

Un refugiu bine conectat

LOCALIZARE

Amplasat în Corbeanca, Glenwood Estate a fost conceput pentru a întemeia o comunitate în cadrul căreia membrii pot crea legături și avea, în același timp, parte de intimitate.
Locația sa convenabilă, în apropierea DN1, asigură acces direct către Aeroportul Internațional Henri Coandă, aflat la doar 15 minute, iar stația de autobuz din apropiere oferă o conexiune rapidă cu orașul.
VEZI LOCAȚIA
Section 1 image
Tree decoration

Liniștea ca stil de viață

LOCUL ÎN CARE COMUNITATEA ȘI NATURA SE UNESC

Viziunea noastră pentru Glenwood Estate este de a crea o comunitate puternică și plină de viață. Fiecare zi începe cu sunetul blând al frunzelor și aerul curat, oferindu-le rezidenților o experiență bazată pe legătura profundă cu natura și cu cei din jur.

Viitorii locuitori din Glenwood Estate se vor bucura de o comunitate unită de valori comune.
DESPRE SUSTENABILITATE
Section 3 image
Big slider image
Big slider image
Big slider image
Big slider image
VILELE GLENWOOD ESTATE
Proiectul cuprinde 209 unități, având 7 tipuri distincte de vile, cu suprafețe utile cuprinse între 142 și 220 de metri pătrați. Suprafața totală a fiecărui teren (inclusiv grădina privată) variază între 322 și 557 de metri pătrați.
DESCOPERĂ VILELE
Tree decoration

CONFORT LA ÎNDEMÂNĂ

ACCES LA SERVICII ESENȚIALE

Cu toate că Glenwood se bucură de o atmosferă liniștită, nu este deloc izolat. Locația asigură proximitate față de diverse facilități esențiale, transformându-l într-o alegere practică pentru un stil de viață modern.
MAGAZIN DE PROXIMITATE
Grădiniță
LOC DE JOACĂ
TERENURI DE BASCHET ȘI TENIS
Big slider image
Big slider image
Big slider image
Big slider image

Dezvoltator

DESPRE SPEEDWELL

Proiectele Speedwell sunt concepute pentru îmbunătățirea calității vieții, reinventarea coabitării și susținerea dezvoltării și creativității comunităților. Speedwell a reunit o echipă de arhitecți, consilieri juridici și fiscali, specialiști în vânzări și marketing, dar și manageri de proiect pentru a realiza acest lucru

Fiecare membru al echipei contribuie la succesul companiei, acoperind întregul spectru al procesului de dezvoltare imobiliară, de la concept până la finalizare.
Miro
Birouri, București
CityZen
Rezidențial, București
Paltim
Utilizare mixtă, Timișoara
Record Park
Utilizare mixtă, Cluj-Napoca
The IVY
Rezidențial, București
Triama Residence
București
SpacePlus
Industrial, București
The Meadows
Rezidențial, București